Корисні статті

У чому різниця між сухим і мокрим теном для бойлера?

При виборі бойлера для вашого будинку важливо розуміти різницю між сухим та мокрим теном. Ця технічна стаття надасть вам детальну інформацію про обидва типи тенів, їх переваги та недоліки, а також про процес обслуговування тенів, щоб ви могли зробити найкращий вибір для вашого будинку.

Що заливати в електричну рушникосушарку ?

Вибор теплоносія для електричного пристрою, беруться до уваги одразу кілька факторів

Монтаж системи антизледеніння даху та водостоку

Монтаж та підключення системи антизледеніння повинні виконуватися кваліфікованим спеціалістом. Нагрівальний кабель монтується на всьому шляху талої води: починаючи з жолобів, лотків і закінчуючи водостоками. 

Монтажна система Bismat®

Універсальна система кріплень для монтажу сантехнічного обладнання та кріплення труб в важкодоступних місцях: нішах, вузьких шахтах, каналах тощо. Bismat® Профіль - це запатентована перфорація яка запроектована для точного центрування і дистанціювання.

Який унітаз краще: безободковий чи ободковий? Переваги та недоліки

У цій статті ми розберемо переваги та недоліки безободкових унітазів, а також розглянемо вирішення проблем, пов'язаних з безободковими унітазами.

Інструкція з монтажу Skolan Safe

Бездоганна шумоізоляція, завдяки гладкій поверхні внутрішніх стінок та особливо оптимізованому складу матеріалів забезпечується виняткова звукоізоляція – унікальна у своєму класі. У статті розберемо всі особливості монтажу цієї системи.

Монтаж нагрівальних матів DEVI
У цій статті ми розібрали весь процес укладання нагрівальних матів, тестування та підключення мату до мережі.
DEVI Гарантія та сервіс

З 1 вересня 2013 року DEVI збільшує повну гарантію на електричні нагрівальні кабелі та мати з 10 до 20 років! Гарантія поширюється на всі резистивні нагрівальні кабелі та (у тому числі і мати) торгової марки DEVI, які будуть продані після 31 серпня.

Схема підключення до внутрішньопідлогового конвектора Carrera з вентилятором 24VDC та керуванням 0-10V

Дана схема підходить для підключення до внутрішньопідлогових конвекторів Carrera з вентилятором 24VDC та керуванням 0-10V.

Схеми підключення до фанкойлів (220В)

Розглянемо 2 схеми підключення до фанкойлів у двох трубній та 4х трубній системі.

1 2 > »